Ooh La La 2020

DJ's in 2020

Op het komende festival wordt er veel gedanst! Maar liefst is er vier keer Ecstatic Dance en zijn er twee barefoot dansfeestjes. Er komen weer toppers van DJ's op ons festival.

Esta Polyesta

DJ Polyesta maakt een feest met Global Beats en Ethno House. Polyesta staat bekend om haar World Music- en Balkan Beats-sets, maar vanwege haar liefde voor elektronische muziek houdt ze er echt van om beats met etnische muziek samen te voegen tot een funky feel-good mix. Ze combineert muziek uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Europa alsof er geen grenzen zijn, culturen en mensen in de dans verbinden. De stijl van Polyesta is vloeiend en vrouwelijk, opbeurend en leuk. "Dans is een feest." Polyesta is een DJ met een missie: breng wereldmuziek naar de clubs en festivals door etnische, akoestische geluiden te combineren met elektronische beats.  (ECSTATIC DANCE maandag 1 juni )
Website:  https://estapolyesta.nl


  Martyn Zij 

DJ Martyn Zij is een populaire DJ in de ecstatic dance scene. Daarnaast draait hij geregeld op de bekende barefoot danceparties Nataraj. 
Hij heeft bijzondere smaak ontwikkeld voor verschillende genres van over de hele wereld, van grouding bass & beats en tribal grooves naar meer meditatieve en lyrische klanken. Deze combineert hij tot explosieve dansmuziek.
Hij produceert en remixt en brengt zijn sets op een funky manier in het hart van de danser.
(Zaterdagavond 30 mei - barefoot danceparty)


Yarun Dee 

De muziek die Yarun Dee laat horen is een samensmelting van elektronische muziek met sjamanistische, tribale en oosterse geluiden van over de hele planeet. Het gevoel op de dansvloer is tegelijkertijd ruimtelijk en geaard. Subtiele en meeslepende melodieën, sterke en aardse beats. Ritmes die ervoor zorgen dat je lichaam wil dansen, je geest stil wordt en je wezen uitbreidt.  Yarun nu voornamelijk een all round Ecstatic Dance DJ. Hij draait wereldwijd bij verschillende Ecstatic Dance communities. 

(ECSTATIC  DANCE zaterdag 30 mei in de ochtend)


Kairosity 

DJ Kairosity is de grote verrassing van 2019. Ze is door haar muzikaliteit en mixtalent nu een steeds meer gevraagd DJ in Ecstatic-land. Haar muzikale reizen brengen je vanzelf in allerlei sferen... organisch en diep. Kairosity: "De dans is mijn grootste leraar. Als ik dans, ben ik dat. Het lichaam weet het altijd. Ik ben een muzikant en een danser. De wereld heeft majestueuze geluiden, je hoeft alleen maar te luisteren. Ik begeleid je door reizen over de grenzen van de tijd met de rijkdom van de wereld. Betoverende melodieën uit het noorden en het oosten ontmoeten diepgaande aardse beats. In kairosity, in het rijk van tijdloosheid."

(ECSTATIC DANCE zondag 31 mei in de ochtend)


Nykkyo Energy DJ 

Nykkyo Energy DJ is een project van Go Osh Eieyani Chintamania, internationaal spreker en counselor vanuit holistische visie. Hij stelt de mensen in staat de kracht te ervaren om te leven in lijn met hun grootste verlangens, doelen en wijsheid. Daarnaast is hij al dertig jaar een dj en producer die muziek op labels zoals Global Underground en Pacha Recording. Met zijn project Nykkyo Energy DJ, mengt hij subtiele helende frequenties en verrassende ritmes. Laat je meevoeren op een diepe innerlijke dansreis die je naar je ware zelf brengt en als je het toelaat een euforisch gevoel zal geven. Ecstatic Dance ten top met 32 jaar DJ ervaring.

Website:  www.nykkyoenergy.dj

(ECSTATIC DANCE zondag 31 mei in de middag)


Jeronysos

DJ Jeronysos heeft zijn eigen stijl ontwikkeld in de Ecstatic Dance-gemeenschap. Daarnaast draai hij in obscure zaaltjes. Hij neemt je mee op een muzikale reis van minimale muziek naar diepgaande vocale liedjes, klassieke muziek, van ritmische tribale geluiden (afro / sjamanistisch) tot up-tempo trance en elektronische muziek. 
Tijdens het Ooh La La festival zal hij wat afwijken van zijn Ecstatic dance oevre. 

( Gemaskerd Bal late zondagavond 31 mei )Richie XL

Richie XL is de man die heerlijke muziek draait bij de Ooh La La Lounge Bar: Exotische ritmes, pop, jazz, 90's dance, salsa en nieuwe hits komen langs in een altijd positieve en luchtige vibe. Zijn stijl is technisch maar ook sensueel en warm.
(Dagelijks in de Ooh La La Bar)